23 / 23 pelipäivää pelattu
Turnaus on päättynyt!

Futispörssin esittely ja ohjeet

Esittely

Futispörssi on netissä pelattava jalkapallon MM-kisojen valmentajapeli, jossa voit kisailla futistaidoista ystäviesi ja työkavereidesi kanssa sekä valtakunnallisena kilpailuna kaikkia muita vastaan.

Futispörssissä kootaan MM-kisojen pelaajista kuvitteellisia 11 pelaajasta koostuvia joukkueita. Joukkueet saavat pisteitä sen mukaan, kuinka sen pelaajat menestyvät oikeissa kisojen otteluissa.

Futispörssiin osallistuminen maksaa joukkueelta vain 3 euroa koko turnaukselta. Ilmaisella peruspelillä voit kokeilla pelaamista 4 pelipäivän ajan.

Turnaus

Jalkapallon MM-kisat pelataan 20.11-18.12.

Futispörssi sisältää kaikki MM-kisoissa pelattavat pelit (siis sekä kaikki alkulohkojen pelit että kaikki pudotuspelit aina loppuotteluun asti).

Joukkueiden kokoaminen  alkaa muutama päivä ennen turnauksen alkua.

Joukkue

Futispörssi -joukkueessa on 11 pelaajaa: yksi maalivahti, 3-5 puolustajaa, 3-5 keskikenttäpelaajaa ja 1-3 hyökkääjää siten, että pelaajat muodostavat normaalin jalkapallon taktiikan, kuten 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 3-5-2, 3-4-3, 5-3-2 tai 5-4-1.

Jokaisella valmentajalla voi olla useampia superpeli- tai hyperpelijoukkueita. Pelimaksu on maksettava jokaisesta joukkueesta erikseen. Ilmaisia peruspelijoukkueita saa olla vain yksi. Tätä ei voi kiertää pelaamalla useammalla tilillä.
 

Pelaajahinnat

Joukkueen maksimihinta on turnauksen alussa 3 800 000 euroa. Futispörssin ylläpito on hinnoitellut pelaajat ja hinnat muuttuvat turnauksen aikana pelaajan menestyksen ja ostomäärän mukaan. Seuraavassa pelaajahintojen muutoskriteerit:

 • +/- 1000 euroa /pelaajan tekemä piste, max. +/-50 000 per ottelu.
 • Hinta ei voi pudota alle 150 000 euron.
 • Ostot ja myynnit otetaan huomioon aina yhtenä arvona (ostot-myynnit) eli hinnat eivät muutu erikseen sekä ostojen että myyntien perusteella.
 • Pelaajan vaihtamiset turnauksen aikana:
   
Ostoja [kpl/vrk] Hinnannousu [EUR]
10-59 1 500
60-99 3 000
100-199 4 500
200-349 5 000
350-499 7 500
500- 10 000
Myyntejä [kpl/vrk] Hinnanlasku [EUR]
10-59 1 500
60-99 3 000
100-199 4 500
200-349 5 000
350-499 7 500
500- 10 000
 

Pelaajahinnat alkavat muuttua vasta ensimmäisen pelipäivän jälkeen. Lisäksi, joukkueen ollessa kokoamisvaiheessa ts. vahvistamaton, tehdyt ostot ja vaihdot eivät muuta pelaajan hintaa eikä osto- ja myyntitilastoja. Pelaajien hinnat päivitetään ottelupäivisin pistepäivityksen yhteydessä. Välipäivinä (päivinä jolloin otteluita ei pelata) hinnat päivitetään vuorokauden vaihtuessa. Hintojen päivityttyä vaihtoja ei ole enää mahdollista perua.

Jos ottelupäivän pistepäivitys viivästyy tai siirtyy myöhäisempään ajankohtaan, poisvaihdettujen pelaajien mahdollista arvonnousua ei hyvitetä joukkueille pistepäivityksen yhteydessä.
 

Pistelasku

HUOM! PISTELASKUUN SAATETAAN TEHDÄ TARKENNUKSIA VIELÄ, JOS DATAN TOIMITTAMISESSA TIETTYJEN TILASTOJEN KOHDALTA ESIINTYY ONGELMIA!

Tilasto Mv Puolust. Keskik. Hyökk.
Pelannut ottelussa
1 1 1 1
Voitto *
3 2 1 0
Häviö *
-2 -1 -1 0
Tasapeli *
1 1 0 0
Maali 9 7 5 4
Syöttö a 6 4 3 2
Voittomaali 2 2 2 2
Tasoitusmaali b 1 1 1 1
Päästetyt maalit per maali -1 katso kohta c 0 0
Oma maali
-1 -1 -1 -1
Epäonnistunut rangaistuspotku -2 -2 -2 -2
Torjuttu rangaistuspotku
4 0 0 0
Keltainen kortti
-1 -1 -1 -1
Punainen kortti*** -4 -4 -4 -4
Pelannut vähintään 60 minuuttia ottelussa **
1 1 1 1
Ei päästettyjä maaleja (vähintään 60 minuuttia kentällä) **
3 2 1 0
Kapteenin keroin****
 1,3 1,3 1,3 1,3


* vähintään 60 minuuttia kentällä - peliaikaan ei lasketa tuomarin antamaa lisäaikaa. Pudotuspeleissä jaetaan aina merkintä joko voitosta tai häviöstä, koska pelit pelataan aina ratkaisuun asti.
** Peliaikaan ei lasketa tuomarin antamaa lisäaikaa, jalkapallossa minuutit pyöristetään seuraavaan tasaminuuttiin, joten 59:01 merkitään 60 minuuttina
*** Sisältää mahdolliset keltaiset kortit
****Joukkueen kapteeni saa pisteensä 1,3 kertoimella. Kapteenipisteet pyöristetään aina kokonaisluvuksi - pluspisteet pyöristetään ylöspäin ja miinuspisteet alaspäin. (Esim1. pisteet 8*1,3=10,4->11. Esim2. -7*1,3= -9,1-> -10)
a Syöttöjä ei muokata otteluiden jälkeen esimerkiksi videoiden perusteella. Syötöt eivät ole virallisia tilastoja, joten näissä luotetaan tilastomiehiin.
b Jaetaan vain tasan päättyvissä alkulohkon peleissä. Pudotuspeleissä tasoitusmaalia ei jaeta, koska pelit pelataan aina ratkaisuun asti.

Laukausten*
pisteytys per ottelu
Maalivahtien torjuntojen
pisteytys per ottelu
cPäästettyjen maalien
pisteytys per ottelu (puolustaja)
Määrä Pisteet
1-2 1
3-4 2
5-6 3
7-8 4
9- 5
Määrä Pisteet
1-2 1
3-4 2
5-6 3
7-8 4
jne.  
Määrä Pisteet
1-2 -1
3-4 -2
5-6 -3
7-8 -4
jne.  


* Futispörssiin lasketaan mukaan maalia kohti menevät laukaukset.

Tasapistetilanteissa joukkueiden sijoitus ratkaistaan seuraavilla kriteereillä tässä järjestyksessä:

 • Vähiten pelattuja pelipäiviä
 • Eniten maaleja
 • Vähiten päästettyjä maaleja
   

Yllä olevat tiedot löytyvät joukkueen vakoilusivulta, jonka voi avata esimerkiksi tulokset-sivulla klikkaamalla joukkueen nimeä.

Jatkoajalle ja rankkareille asti venyneistä otteluista jaetaan pisteet virallisten tilastojen mukaan. Jatkoajalla pisteisiin oikeuttavista merkinnöistä jaetaan pisteet normaalisti. Varsinaista rangaistuspotkukilpailua ei huomioida pisteytyksessä.
 

Parhaat kimpat

Parhaisiin kimppoìhin osallistuvat kimpat, joissa on enintään 20 jäsentä. Parhaissa kimpoissa lasketaan yhteen kunkin kimpan viiden parhaan valmentajan pisteet. Tasapistetilanteissa ratkaisee em. kriteerien lisäksi kimpan jäsenmäärä: pienempi kimppa voittaa suuremman. Parhaiden kimppojen tulokset päivitetään pistepäivityksen yhteydessä. Yli 20 jäsentä sisältäville kimpoille löytyy oma sarjansa, jossa laskentatapa on sama.
 

Pistepäivitykset

Futispörssin ylläpito ei suorita otteluiden tilastointeja, vaan tilastotiedot saadaan suoraan tilastoja toimittavalta yhteistyökumppaniltamme.

Futispörssin pisteet päivitetään mahdollisimman pian otteluiden pisteiden valmistumisen jälkeen. Joukkueen luonnit ja pelaajavaihdot pysyvät suljettuina, kunnes pisteet on päivitetty. Joukkueiden luonnit ja pelaajavaihdot avataan, jos päivitys viivästyy pitkälle seuraavaan päivään - pyrimme ensisijaisesti päivittämään pisteet ensin, jotta jokainen pelaaja voisi jatkaa peliä samalta viivalta. Pistepäivityksen arvioitu kesto on noin 15 minuuttia, riippuen otteluiden määrästä.

Pistepäivitys voi viivästyä huoltotoimenpiteiden, tilastopuutteiden, tietoliikennekatkoksien tms. vuoksi. Pisteet pyritään tällöin päivittämään mahdollisimman nopeasti, mutta on täysin mahdollista, että pistepäivitys suoritetaan vasta seuraavan vuorokauden puolella. Tilastopuutteissa kysymys on siitä milloin tilastot ovat Futispörssin saatavilla. Ottelupäivän pistepäivitys voidaan viedä loppuun myös vajaallisin tilastotiedoin, mikäli tilanne sen sallii. Tällöin puuttuvat pisteet pyritään päivittämään jälkikäteen asianomaisille Futispörssin joukkueille. Pisteet päivittyvät oikeille joukkueille vaikka pisteitä tehnyt pelaaja olisikin sittemmin vaihdettu pois joukkueesta. Futispörssillä on tieto kunkin joukkueen kokoonpanoista tietylle ottelupäivälle. Häiriöistä pistepäivityksessä pyritään ilmoittamaan uutisosiossa.
 

Pelimaksut ja ilmainen demo

Futispörssiin osallistuminen maksaa joukkueelta 3 euroa koko turnauksen osalta.

Pelimaksu sisältää

 • 20 pelaajavaihtoa pelin aikana. Vaihtoja tarvitset, jos pelaajasi loukkaantuu, joutuu pelikieltoon tai menestyy muuten alle odotusten. Jos 20 vaihtoa ei riitä, voit tilata niitä lisää. Turnauksen aikana voit käyttää enintään 35 vaihtoa.
 • Kimppapeli - pelaa myös omia kavereitasi vastaan suljetussa kimppaturnauksessa, jolla oma tulospalvelu, sisäinen ilmoitustaulu, yms. Kimpat kisaavat myös keskenään ja kimppojen keskinäisen tilanteen löydät Parhaat kimpat -sivulta.
 • Täydellinen tulospalvelu hakutoimintoineen
   

Ilmainen demo: Peruspeli

Voit tutustua Futispörssiin luomalla ilmaisen peruspelijoukkueen, jonka toiminta-aika on rajallinen ja ominaisuuksia on jonkin verran rajoitettu. Perusjoukkueesta puuttuvat esimerkiksi kimpat ja pelaajavaihdot. Perusjoukkue toimii 4 pelipäivän ajan.

Jokaisella valmentajalla saa olla vain yksi perusjoukkue. Tätä sääntöä ei voi kiertää rekisteröitymällä moneen kertaan eri sähköpostiosoitteilla. Vilppiä tehneet valmentajat poistetaan pelistä.

Perusjoukkueen voit päivittää täysivaltaiseksi superjoukkueeksi maksamalla pelimaksun. Kirjaudu peliin tunnuksillasi, klikkaa ”Päivitä tunnuksesi” -linkkiä ja seuraa ohjeita. Jos joukkueen päivittää kesken turnauksen ja pelipäiviä jää välistä, ei puuttuvien päivien pisteet päivity takautuvasti.
 

Paremmuusjärjestys

Tasapisteissä paremmuus ratkotaan seuraavilla kriteereillä.

• Vähiten pelattuja pelipäiviä
• Eniten maaleja
• Vähiten päästettyjä maaleja

Näin kokoat joukkueen

 1. Hanki tunnus eli rekisteröidy valmentajaksi
 2. Kokoa joukkue
 3. Maksa pelimaksu joko:
  • käyttämällä pankkimaksua
  • tekstiviestinä
 4. Liitä joukkueesi pelikimppaan
 5. Valitse kapteeni

 

Kapteenin valinta:

Kapteeni valitaan Oma joukkue-sivulla painamalla "Valitse kapteeniksi" halutun pelaajan kohdalla. Saman toimenpiteen voi suorittaa myös painamalla oman joukkueen yläpuolelta Tilastot-välilehteä ja valitsemalla oikeasta reunasta kapteeniksi.

Kapteenin voi vaihtaa jokaiselle pelipäivälle erikseen valmentajan niin halutessa. Kapteenin vaihtaminen ei kuluta vaihtoja. Jos kapteenin vaihtaa toiseen pelaajaan on joukkueeseen valittava aina uusi kapteeni.

Rekisteröityminen

Futispörssiin rekisteröityminen tapahtuu näin:

 1. Klikkaa Futispörssin etusivulta linkkiä ”Luo uusi tunnus”
 2. Valmentajatunnuksena käytetään sähköpostiosoitetta
 3. Täytä huolellisesti yhteystietosi ja lue käyttöehdot
 4. Paina vielä "Luo tunnus"-nappia
   

Tarvittaessa rekisteröidyn tilin pääsee poistamaan kirjautumalla palveluun ja siirtymällä "Omat tiedot"-sivulle. Sieltä löytyy "Poista käyttäjätunnuksesi"-valinta.

Pelimaksun maksaminen

 

Ohjeita Pelimaksun maksamiseen löydät myös "Päivitä tunnuksesi" sivulta, kun olet kirjautunut sisään peliin.

Pankkimaksulla: Tarvitset vain pankkisi antamat Internetpankkitunnukset. Pankkimaksu on helppokäyttöinen ja turvallinen. Tarkemmat ohjeet löydät kulloisenkin pankkimaksutoiminnon yhteydestä. Pankkimaksut ovat käytössä Nordean, Osuuspankin, Danske Pankin, Tapiolan, Handelsbankenin, Ålandsbankenin, S-Pankin sekä Säästöpankkien, Paikallisosuuspankkien ja Aktian asiakkailla..
 

Tekstiviestillä: Pelimaksun voi maksaa myös tekstiviestillä. Tarkemmat ohjeet tilaussivulla. Huom! Tekstiviestipalvelu toimii ainoastaan Soneran, Elisan, DNA:n, Saunalahden ja Tele Finlandin liittymistä. Voit maksaa myös Prepaid-liittymällä, kunhan liittymästä löytyy vaadittu kate.

Joukkueen kokoaminen

Rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee luoda itsellesi uusi joukkue. Seuraa joukkueen kokoamisessa huolellisesti ruudun ohjeita!

Joukkue kootaan yhdessä vaiheessa, jossa joukkueelle annetaan nimi ja valitaan pelaajat. Futispörssi-joukkueessa on 11 pelaajaa: yksi maalivahti, 3-5 puolustajaa, 3-5 keskikenttäpelaajaa ja 1-3 hyökkääjää siten, että pelaajat muodostavat normaalin jalkapallon taktiikan, kuten 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 3-5-2, 3-4-3, 5-3-2 tai 5-4-1

Kun kaikki pelaajat on valittu joukkueeseen, vahvista joukkueesi klikkaamalla "Joukkueeni on valmis" -painiketta.

Ennen turnauksen ensimmäistä ottelua, voit muokata vapaasti joukkuettasi ilman, että vaihtojen määrä vähenee.

Joukkueiden luominen ja muokkaaminen jäädytetään ottelupäivisin ensimmäisen ottelun alkamisaikaan ja avautuu jälleen pistepäivityksen jälkeen.  

Jos käyttäjä hyödyntää hetkellisen virheen vuoksi noussutta pelaajabudjettia, on tämän virheen huomattua palautettava joukkue budjetin antamalle tasolle. Jos käyttäjä ei ylläpidon pyynnöistä huolimatta näin toimi, voidaan joukkueen vaihdot suorittaa ylläpidon toimesta tai kokonaan hylätä kyseiseltä jaksolta.

Kaverikimpan perustaminen ja siihen liittyminen

Kun olet koonnut superpeli- tai hyperpelijoukkueesi ja vahvistanut sen, voit liittyä kaverikimppaan tai luoda oman kimpan ja haastaa kaverisi mukaan. Klikkaa linkkiä KIMPPA ja seuraa huolellisesti ruudun ohjeita.

Perustaja päättää kimpan nimen ja salasanan, sekä kuvauksen kimpan luonnin yhteydessä. Kuvauksessa hän voi kertoa esim. kimpan säännöistä jne. tämän jälkeen perustajan tulee vahvistaa kimpan luonti klikkaamalla ”Jatka” –painiketta.

Seuraavaksi perustaja voi kutsua muita käyttäjiä mukaan Kimppaansa. Mikäli sinulla on ystäviä liitettynä omaan käyttäjätunnukseesi, voit lisätä heidät klikkaamalla ”Kutsu kaikki ystävälistallasi olevat mukaan Kimppaasi.” Muita ystäviä voit kutsua lisäämällä heidän sähköpostiosoitteensa tarkoitukseen osoitettuun kenttään ja klikkaamalla ”Lisää listalle.” Tämän jälkeen sinun tulee vielä klikata ”Lähetä kutsut” –painiketta, jotta kutsut lähetetään ystävillesi. Ystäväsi saavat näin kimpan nimen ja salasanan, joilla hän voi liittyä perustamaasi kimppaan.

Kimppaan liittyäkseen pelaajan on mentävä Kimppa sivulle, jossa on kentät johon Kimpan nimi ja salasana syötetään. Jokainen joukkue saa kuulua vain yhteen kimppaan.

Huom! Futispörssi -ylläpito ei vastaa kimpan sisäisistä säännöistä eikä perustajan tekemistä poistoista. Kimpan perustajan on syytä kirjoittaa heti alkuun selkeät säännöt kimpalle, jonka mukaan kaikki joukkueet toimivat.

Kimpan voi perustaa ja siihen liittyä myös kesken turnauksen, joukkueiden pisteet lasketaan takautuvasti. Huom! Muut voivat liittyä kesken turnauksen kimppaan mikäli kimpan perustaja on tämän perussäännöissä sallinut.

Huom! Peruspelissä ei kimppaominaisuutta ole.
 

Pelaajavaihdot

Voit superpelijoukkueellasi tehdä turnauksen aikana enintään 35 vaihtoa. Superpelimaksu sisältää 20 vaihtoa, ja lisää vaihtoja voit ostaa kolme kerrallaan. Jäljellä olevien vaihtojen määrä näkyy mm. vaihdot -sivulla. Vaihtoehtoisesti voit hankkia hyperpelijoukkueen, jolloin saat edullisempaan hintaan kerralla käyttöösi kaikki 35 vaihtoa. Peruspelijoukkueella ei ole vaihtoja.

Pelaajavaihto sulkeutuu ottelupäivisin ensimmäisen ottelun alkaessa ja avautuu jälleen pistepäivityksen jälkeen.

Vahvistettuja vaihtoja ei ole enää mahdollista perua pelaajahintojen muuttumisen jälkeen.

Jos vaihdat pelaajia uudelleen saman pelipäivän aikana, kuluvat vaihtosi normaalisti. Muista siis perua vaihdot, jos teet joukkueeseesi muutoksia. Vapaat vaihdot ovat käytettävissä vain ennen jakson merkittyä avauspäivää.

Pelaajavaihtoja ei voi tehdä samalla selaimella kahdelle joukkueelle samanaikaisesti. Jos näin käy, palvelu ilmoittaa vaihdot epäonnistuneiksi.

Näin vaihdat pelaajaa:

 • Valitse Oma Joukkue -> VAIHDOT
 • Klikkaa MYY -painiketta myytävän pelaajan kohdalta. Pelaajasta saatava rahasumma siirtyy pelitilillesi, jonka saldon näet sivun alareunassa.
 • Valitse uusi pelaaja niistä, joiden yhteydessä näkyy Osta-linkki. Klikkaa OSTA -painiketta sen pelaajan kohdalta, jonka haluat joukkueeseesi. Hyväksy vaihdot klikkaamalla VAHVISTA VAIHDOT tai peruuta.
   

Huomaathan, että sairaslistan ja pelaajakorttien tiedot loukkaantumisista ovat ohjeellisia! Futispörssin ylläpito saa tiedot pelaajien loukkaantumisista mediasta eivätkä kaikki joukkueet välttämättä aina ilmoita ajantasalla olevia tietoja pelaajien pelikunnosta. Ennen kuin teet pelaajavalintoja näiden tietojen perusteella suosittelemme, että varmistat tietojen oikeellisuuden.
 

Lisävaihtojen ostaminen

Lisävaihtojen ostaminen verkkopankkimaksulla:

Klikkaa vaihdot -sivulla (Joukkue -> Vaihdot ) ”Osta lisää vaihtoja”, valitse maksutavaksi pankkimaksu klikkaamalla ”jatka” –painiketta ”Pankkimaksulla” otsakkeen alta ja noudata huolellisesti ruudun ohjeita. Voit tilata superpelijoukkueellesi 5 vaihtoa kerrallaan. Tehtyäsi ohjeen mukaiset valinnat, palvelu siirtyy automaattisesti valittuun verkkopankkiin, jossa maksu suoritetaan. Maksun jälkeen palvelu siirtyy takaisin ja vaihdot lisätään joukkueelle.

Lisävaihtojen tilaus pankkimaksulla on mahdollista Nordean, Osuuspankin, Sampo Pankin, Tapiolan, Handelsbankenin, Ålandsbankenin, S-Pankin sekä Säästöpankkien, Paikallisosuuspankkien ja Aktian asiakkailla.

Lisävaihtojen ostaminen tekstiviestillä:

Voit maksaa pelimaksun myös tekstiviestillä. Tarkemmat ohjeet tästä tilaussivulla.Tekstiviestipalvelu toimii ainoastaan Soneran, Elisan, DNA:n, Saunalahden ja Tele Finlandin liittymistä. Voit maksaa myös Prepaid-liittymällä, kunhan liittymästä löytyy vaadittu kate.

Joukkueen seuranta

Seurantasivulla (Joukkue -> Hallinta) näet joukkueidesi nykyiset pelaajat sekä heidän keräämänsä tilastomerkinnät.
 

 

Tulossivu ja kilpailijoiden vakoilu

Valitse ETUSIVU –sivu ylävalikosta ja tämän jäkeen TOP100.  Sivulla näkyy turnauksen 100 parasta valmentajaa. Oman sijoituksesi voit tarkistaa menemällä OMA SIJOITUS sivulle, jossa oma joukkueesi näkyy korostettuna. Listaa voi myös selata eteen- ja taaksepäin yläreunassa olevista linkeistä.

Voit tutkia kaikkien joukkueiden kokoonpanoja klikkaamalla joukkueen nimeä tai siirtyä kyseiseen joukkueen valmentajasivulle klikkaamalla valmentajan nimeä. Pelipäivinä ja ennen turnausta tehdyt vaihdot tulevat näkyviin vasta vaihtojen sulkeuduttua.

Jos joukkueesi on liitetty Kimppapeliin, näet kimppasi tilanteen KIMPPA-sivuilla.
 

Ystävät

Futispörssissä voit lisätä toisia käyttäjiä ystäviksi. Tätä toimintoa ei tule sekoittaa kimppaan, sillä ystävätoiminnon kautta ei luoda minkäänlaisia kilpailuja, kuten kimpassa. Voit lisätä toisen käyttäjän ystäväksesi lähettämällä hänelle ystäväpyynnön heidän valmentajasivun kautta. Pääset ystäväsi valmentajasivulle hakemalla hänen tietonsa siirtymällä valmentajahakuun (Tulokset -> valmentajahaku). Valmentajasivun oikeassa yläkulmassa on "Lisää ystäväksi" -painike, jonka kautta voit lähettää peyynnön. Ystäväsi hyväksyttyä pyyntösi, pystyt helpommin seuraamaan hänen menestystä Futispörssissä.
 

Yhteystietojen muuttaminen

Jos yhteystiedoissasi tapahtuu kauden aikana muutoksia, korjaa tietosi ajan tasalle Omat tiedot –sivulla (Profiili > Omat tiedot). Täältä voit myös poistaa oman käyttäjätunnuksesi.
 

MM-kisat

Valikosta MM kisat -löydät lisätietoja MM-kisojen pelipäivistä, ottelutapahtumista, joukkueiden kokoonpanosta sekä sairaslistasta.

Huomaathan, että sairaslistan ja pelaajakorttien tiedot loukkaantumisista ovat ohjeellisia! Futispörssin ylläpito saa tiedot pelaajien loukkaantumisista suoraan medialta eivätkä joukkueet välttämättä aina ilmoita ajantasalla olevia tietoja pelaajien pelikunnosta. Ennen kuin teet pelaajavalintoja näiden tietojen perusteella suosittelemme, että varmistat tietojen oikeellisuuden.