23 / 23 pelipäivää pelattu
Turnaus on päättynyt!

Futispörssin käyttöehdot

Futispörssi -verkkopalvelu (jäljempänä ”Palvelu”) on kuluttajille tarkoitettu jalkapalloaiheinen internet-peli, jonka järjestää Sanoma Media Finland Oy (jäljempänä ”Palvelun tarjoajat”).

Käyttämällä Palvelua käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot sekä sitoutuu noudattamaan niitä. Näiden käyttöehtojen lisäksi käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan muita Palvelun yhteydessä mahdollisesti ilmoitettuja Palvelua koskevia sääntöjä ja ohjeita.

Tekijänoikeudet

Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Palvelun kaikki oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, ovat Palveluun tietoa tuottavilla tiedontuottajilla. Palvelun tarjoajat pidättävät itsellään keskinäisen sopimuksensa mukaisesti kaikki oikeudet Palvelun sisältöön ellei toisin sivuilla ole mainittu.

Palvelun sisällön tai sisällön osan saattaminen yleisön saataviin tai kappaleiden valmistaminen sisällöstä tai sen osasta on kielletty ilman Sanoma Media Finland Oy:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

Käyttäjällä on kuitenkin oikeus sijoittaa omille verkkosivuilleen linkki Palvelun etusivulle. Linkin kautta Palvelun tulee aueta tyhjään ikkunaan ilman kehyksiä. Muunlainen linkittäminen on kielletty ilman Sanoma Media Finland Oy:n kirjallista lupaa.

Palveluun lähetetty aineisto

Käyttäjä luovuttaa Palvelun tarjoajille ikuiset ja rajoittamattomat oikeudet käyttää, muokata ja luovuttaa Palveluun lähettämäänsä aineistoa (kuten tekstiä, kuvia tai videoita) Palvelussa ja kaikessa muussa Palvelun tarjoajan nykyisessä ja tulevassa liiketoiminnassa sekä kolmansien osapuolten palveluissa korvauksetta. Käyttäjä vakuuttaa ja vastaa siitä, että käyttäjällä on oikeus lähettää aineisto Palveluun, eikä aineiston saattaminen yleisön saataville Palvelun tai minkään muun palvelun kautta loukkaa lakia, kolmannen osapuolen tekijän- tai muita suojattuja oikeuksia tai minkään muun palvelun sopimusehtoja. Käyttäjä vastaa täysimääräisesti mahdollisista lähettämäänsä aineistoon liittyvistä korvausvaatimuksista suhteessa Palvelun tarjoajiin sekä kolmansiin osapuoliin.

Järjestäjien ja käyttäjien vastuu

Palvelun sisältö esitetään sellaisenaan. Palvelun tarjoajat eivät vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista. Palvelun tarjoajat voivat koska tahansa muuttaa sivuja, estää pääsyn niille sekä lopettaa Palvelun tarjoamisen. Palvelun tarjoajat voivat jättää huomioimatta kisajärjestäjien otteluita tai tilastoja etu- tai jälkikäteen, mikäli niin parhaaksi katsovat.

Palvelun tarjoajien vastuu pelimaksun maksamista koskevien puhelin-, pankki- ja tekstiviestipalveluiden mahdollisissa teknisissä häiriöissä on korkeintaan pelimaksun suuruinen.

Käyttäjät vastaavat itse Palveluun lähettämistään teksteistä ja muista aineistoista ja siitä, että ne ovat lakien ja hyvien tapojen mukaisia, eivätkä ne loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia. Joukkueiden ja pelikimppojen nimien on oltava hyvien tapojen mukaisia, asiattomasti nimetyt joukkueet ja kimpat voidaan poistaa pelistä.

Käyttäjä on vastuussa mahdollisen käyttäjäkohtaisen käyttäjätunnuksen salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta käytöstä.
Palvelun tarjoajat eivät vastaa Superpelin yksityisten pelikimppojen palkinnoista, pelaajien kimppaan lähettämistä teksteistä tai muusta käytöstä.

Palvelun tarjoajat varaavat oikeuden muuttaa kilpailun palkintoja ajankohdasta riippumatta, sekä oikeuden muuttaa Palvelun palkinnottomaksi ilmoittamalla asiasta etukäteen Palvelun yhteydessä. Palkinnot ovat voittajille veronalaista tuloa.

Käyttäjä on korvausvelvollinen Palvelun tarjoajille ja suoraan muille tahoille mahdollisista väärinkäytöksistä sekä lain- ja sopimuksenvastaisista toimistaan.

Henkilötietojen käyttö

Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Palveluun rekisteröityneet käyttäjät ovat Sanoma Media Finland Oy:n asiakasrekisterissä. Sanoma Media Finland Oy käsittelee Käyttäjien henkilötietoja Palvelun rekisteriselosteen ja tietosuojalausekkeen sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Palvelussa käytetään evästeitä tietosuojalausekkeessa kuvatuin tavoin. Tiedot poistuvat kun käyttäjä poistaa tilinsä. Aktiivisen tilin tiedot säilyvät kolmen vuoden ajan.

Rekisteriseloste

Tietosuojalauseke

Evästeet

Pelimaksut

Palvelu on kuluttajalle maksullinen lukuun ottamatta ilmaista peruspeliä, jonka toiminta-aika ja ominaisuudet ovat rajoitetut.

Pelimaksu maksetaan verkkopankin kautta, soittamalla maksulliseen palvelunumeroon tai lähettämällä lisämaksullinen tekstiviesti. Palvelunumero- ja tekstiviestimaksut laskutetaan puhelinlaskun yhteydessä liittymän haltijalta.

Tekstiviestillä pelimaksun voi maksaa ainoastaan Soneran, Elisan, Saunalahden, DNA:n ja Tele Finlandin liittymistä. Maksu tapahtuu lähettämällä tekstiviesti Futis numeroon 17125. Viestin hinta on 3 euroa, ja yhdellä viestillä voi maksaa yhden joukkueen pelimaksun yhdelle jaksolle.

Nordean, Osuuspankin, Sampo Pankin, Handelsbankenin, Tapiolan, Ålandsbankenin, S-Pankin ja Sp/Pop/Aktia/Nooa verkkopankkiasiakkaat voivat suorittaa pelimaksut myös verkkomaksulomakkeen kautta. Pankki- ja tekstiviestipalvelun tekninen toteuttaja on Suomen Verkkomaksut Oy (Y-tunnus: 2122839-7), Ohjelmakaari 10, 40500 Jyväskylä, asiakaspalvelu@verkkomaksut.fi.

Käyttöehtojen muuttaminen

Palvelun tarjoajilla on oikeus muuttaa Palvelun käyttöehtoja sekä mahdollisia muita Palvelun yhteydessä ilmoitettuja sääntöjä ja ohjeita. Ehtojen muutoksista ilmoitetaan Palvelussa tai muulla vastaavalla tavalla. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana.

 

Erimielisyyksien ratkaisu

Sanoman [/Palveluntarjoajan] ja Asiakkaan [/Käyttäjän] väliset mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sovintoon, riita ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Asiakas voi nostaa kanteen myös sen paikkakunnan alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on kotipaikka. Kuluttajan on myös mahdollista saattaa riita-asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Lisätietoa tästä www.kuluttajariita.fi.